Μια αναγκαία κατάθεση / σύνθεση εμπειριών και ιδεών για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στη Σπάρτη

Το Ινστιτούτο Σπάρτης συντονίζει φορείς πολιτισμού και αθλητισμού!18-02-2020 10:23   

ΣΠΑΡΤΗ. Το Ινστιτούτο Σπάρτης  προσκαλεί τους Φορείς, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, τις εθελοντικές ομάδες και τα μεμονωμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου Σπάρτης, να παρευρεθούν στην 1η  Συνάντηση Συλλογικών Φορέων του Δήμου Σπάρτης 2020 την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 6-9μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου της Π.Ε.  Λακωνίας.

Στόχος της συνάντησης είναι:
1.    Η ενημέρωση των συλλογικών φορέων για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίδονται μέσω διαφόρων προγραμμάτων.
2.    Η συζήτηση σχετικά με την δυνατότητα ανάπτυξης συμπληρωματικών δραστηριοτήτων εκ μέρους των συλλογικών φορέων με στόχο την  ανταλλαγή και την ανάπτυξη συνεργειών.
3.    Ο σχεδιασμός από κοινού δράσεων των φορέων με στόχο την δημιουργία πολιτιστικών προϊόντων με τοπικό χαρακτήρα και  εξωστρεφή δυναμική.  
4.    Η ανασκόπηση των πολιτιστικών πεπραγμένων στο δήμο Σπάρτης και η αξιολόγηση  της ωφελιμότητας και της βιωσιμότητάς τους.
5.    Η παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων ενός νέου τρόπου κοινής και αποδοτικής οργάνωσης.
6.    Η διαμόρφωση πρότασης πολιτιστικής πολιτικής στον Δήμο Σπάρτης με στόχο την εξοικονόμηση πόρων για την καλύτερη δυνατή ανάδειξη των δημιουργικών δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού των συλλογικών φορέων του Δήμου Σπάρτης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ