ΠΑΤΡΑ. Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 42 και 27 ετών, καθώς και δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 48 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες στις 14/2/20, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 27χρονη να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας, επιδεικνύοντας ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια των 42χρονου, 34χρονου και 48χρονου, οι οποίοι την συνόδευαν και θα ταξίδευαν μαζί της, ενώ για τον 48χρονο υπήρχε και καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 50 και 21 ετών, προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 21χρονη να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας, επιδεικνύοντας πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με την άμεση συνέργεια του 50χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.

Τέλος, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 31 ετών, προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας όταν σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον νότιο λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 31χρονη ως συνοδηγός Φ/Γ οχήματος με οδηγό τον 44χρονο, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα σε εσωτερική τσέπη του μπουφάν της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.