ΝΑΥΠΛΙΟ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Φ. οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 12.2.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 13.2.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου -Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για πλαστογραφία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθησαν, στις 13.2.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 28 ετών και 21χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και -18- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, στις 13.2.2020, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε τρείς (3) ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 26, 33 και 50 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 13.2.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη, στις 13.2.20209 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μεσσηνίας.