Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Κυριάκος Ν. Σμυρνιωτόπουλος
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου Κυριάκου Ν. Σμυρνιωτόπουλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Φλώρα, τα παιδιά του Νικόλαος – Ρεμπέκκα και Πέγκυ – Νικόλαος, τα εγγόνια του Σοφία, Λίο, Μάρκος, Πιέρρ και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του Μιχάλης – Χριστίνα Σαφιολέα, τα ανίψια του τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.


Παναγιώτης Δημ. Ντρές (Διευθυντής Δασών)
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Παλαιολόγιο τελείται το η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Παναγιώτη Δημ. Ντρε. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα Ντρέ, τα παιδιά του Σοφία – Απόστολος Δημογέροντας και Δημήτριος – Αγγελική Ντρέ, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Παναγιώτης, Ισμήνη, Θεοδώρα, Αικατερίνη και οι λοιποί συγγενείς του.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει ειδικό κυτίο στην είσοδο του Ιερού Ναού.


Παναγιώτης Ιωάν. Μαμάκος
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ιωάν. Μαμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα Κουτσοβίτη, τα παιδιά του Ιωάννης, Κωνσταντίνος και Ειρήνη, οι γονείς του Ιωάννης Μαμάκος και Κωνσταντίνος – Λουκιανή Κουτσοβίτη, τα αδέρφια του Γρηγόριος – Ελισάβετ Μαμάκου και Παναγιώτης – Μαρία Κουτσοβίτη, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.


Φανή Γ. Βαλκανά ( Χήρα)
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τραπεζοντή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φανής Γ. Βαλκανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Παναγιώτης Μανούσος, Χρήστος – Αργιανή Βαλκανά, Βασιλική – Ηλίας Δογαντζή και Απόστολος – Μαρία Βαλκανά, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Μαρία Βασ. Μασούρα
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Βασ. Μασούρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η νύφη της Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Μαρία και Βασίλειος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.


Δημήτρης Ε. Βουνάσης (Μάκης)
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Άνω Χώρα Βορδόνιας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Ε. Βουνάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Σταυρούλα, τα αδέρφια του Ματούλα – Ηλίας Τσάκωνας και Γεώργιος Βουνάσης, τα εγγόνια του, τα ξαδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Δήμητρα Σ. Τσελέκη
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Σ. Τσελέκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Σπύρος, ο γιος της Γιάννης, η μητέρα της Ελένη Κατσίχτη, τα αδέρφια της Γιώργος Κατσίχτης και Παναγιώτης – Κατερίνα Κατσίχτη. Τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Δημήτριος Ν. Ασπιώτης
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Ν. Ασπιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη , τα παιδιά του Νίκος – Γιούλα, τα εγγόνια του Ηλιάνα και Δημήτρης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Θωμάς Π. Τσιριγώτης
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θωμά Π. Τσιριγώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του Ιωάννης – Δήμητρα Αρχοντούλα, τα εγγόνια της Αναστασία, Ιάκωβος και Θωμάς, τα αδέρφια του, τα ανίψια του οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.