ΣΠΑΡΤΗ. Los Angeles,USA, ο πρώτος μεγάλος διεθνής διαγωνισμός επαγγελματικής γευσιγνωσίας ελαιολάδων για το 2020, ο πολύ γνωστός παγκοσμίως Los Angeles IOO Competition 2020!
BRONZE Award, για το ελαιόλαδο gourmet «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ» ανάμεσα σε περισσότερα από 600 δείγματα ελαιολάδων παγκοσμίως που προερχόμενα από 20 ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, όπως η Αλγερία,η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Χιλή, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, το Μαρόκο, η Τουρκία, η Τυνησία, η Πορτογαλία, η Αμερική κ.λ.π.

Ο 21ος LOS ANGELES IOOC 2020 διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λος Αντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2020, για 21η συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον μιας και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πιο έγκριτους διαγωνισμούς του κόσμου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας η βράβευση του gourmet ελαιολάδου «Συλλεκτικόν», με το BRONZE μετάλλιο.

Η βράβευση αυτή στον 21ο LOS ANGELES IOOC 2020 συμπληρώνει τον μοναδικό αριθμό των 136 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.