ΠΑΤΡΑ. Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 18 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες 10/2/20, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή των ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του, για λογαριασμό της 18χρονης γυναίκας του καθώς και του ανήλικου τέκνου τους, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 43 και 31 ετών προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή των ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο χωρίς όμως να διαθέτει κανένα άλλο νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο που να του επιτρέπει τη νόμιμη παραμονή του σε χώρο SCHENGEN, καθώς επίσης μετέφερε ως συνοδηγό τον 31χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν, το Ι.Χ.Ε. όχημα, το ανωτέρω έγγραφο, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, καθώς και μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (0,9 γρ.).