Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτης Λ. Ματθαίος
Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Της Παναγίας στη Βαρβίτσα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 50χρονου Παναγιώτη Λ. Ματθαίου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή οι γονείς του Λεωνίδας – Μαρία Ματθαίου, τα αδέρφια του Γιώργος – Κανέλα Ματθαίου, Ουρανία – Γιώργος Παλόγου και Ντίνα Ματθαίου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Βασιλική Π. Καραβάσου
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Π. Καραβάσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Αργυρούλα και Νίκος, η εγγονή της Αντωνία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και η λοιποί συγγενείς της.


Παναγιώτης Χ. Αναστοσόπουλος
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Χ. Αναστασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Νικολέτα – Γιώργος και Χαράλαμπος – Κωνσταντίνα, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννα Δ. Κατσίχτη
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ιωάννας Δ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος, τα παιδιά της Θεόδωρος – Χριστίνα και Παναγιώτης – Παναγιώτα, τα αδέρφια της Παναγιώτα, Ιωάννης, Αναστάσιος, τα εγγόνια της Ιωάννα – Μαρία, Δημήτρης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Παναγιώτα Χ. Βερούτη
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Χ. Βερούτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Γεώργιος, τα εγγόνια της Πέγκυ – Σπύρος και Τζώρτζια – Νικόλαος, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.


Γρηγόριος Ι. Αλεξανδράκης
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γρηγορίου Ι. Αλεξανδράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Ιωάννης και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Δημήτριος Κ. Μποσμπόνης
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Κ. Μποσμπόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αδαμαντία – Σωτήριος και Κωνσταντίνος – Γεωργία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.


* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.