ΣΠΑΡΤΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας « Χείλων ο Λακεδαιμόνιος », πραγματοποίησαν με επιτυχία, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου «μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με σύμπνοια, ομόνοια και χαμόγελα για την επαναλειτουργία της Ένωσης, την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος και μέλος της Ένωσης, π. Λάζαρος Σκάγκος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας, κ. Απόστολος Παπατσίρος».

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν η κα Γεωργία Πολυμενάκου, η οποία κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο του κ. Γιώργου Καραγιαννάκου.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους της Ένωσης για την παρουσία τους, τις ευχές και την ενθάρρυνση που έδωσαν για τη συνέχιση του έργου του, όπως επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον π. Λάζαρο Σκάγκο για την Ευλογία και τις ευχές του, καθώς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την κα Σταυρούλα Σαμαηλίδου για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Γεώργιο Καραγιαννάκο για την προσφορά του δώρου.