Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτα Κατσή
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλάδα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 61χρονης Παναγιώτας Κατσή. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, οι γονείς της Γεώργιος – Σταματίνα, τα παιδιά της Παναγιώτης – Όλγα και Χαράλαμπος – Γεωργία, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευγενία Θεοδωροπούλου
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 94χρονης Ευγενίας Θεοδωροπούλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η αδερφή της Παναγιώτα Θεοδωροπούλου, τα ανίψια της, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της .

Σταματική Ν. Κούτσαρη (Χήρα)
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 85χρονης Σταματικής Ν. Κούτσαρη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Αντωνία – Δημήτρης Νικόλαρος, Γιάννης Κούτσαρης και Κωνσταντίνος – Σταυρούλα Κούτσαρη, τα εγγόνια της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνα Δ. Καστρή
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στα Ανώγεια τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 79χρονης Κωνσταντίνας Δ. Καστρή. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος , τα παιδιά της Βασιλική, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Χ. Κρικέλα (χήρα)
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Χ. Κρικέλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νεοκλής – Αμαλία και Δήμητρα – Γιάννης, η αδερφή της Ελένη Σούπου, τα εγγόνια της Αγγελική, Λεώνη, Αντρέας, Χρήστος, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της .

Ευθύμιος Δημ. Νικητάκης
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευθύμιου Δ. Νικητάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη Καλαμαρά, τα παιδιά του Αγγελική, Παναγιώτα και Μαριάνα, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα – Βασιλική Αρβανίτη
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας - Βασιλικής Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός της Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς της.

Λεωνίδας Α. Μουχτερός
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Α. Μουχτερού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Αναστάσιος – Είρα, Εμμανουήλ – Μήτση και Νίκος – Ιωάννα, τα αδέρφια Νίκωνας και Αθηνά, τα εγγόνια του Δήμητρα, Σοφία, Αναστάσιος, Λεωνίδας και Νικόλαος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Ε. Ποτέ
Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Ε. Ποτέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος – Αναστασία Ποτέ, Μαρία – Θεοφάνης Χατζηνικόλας, Φωτεινή – Τζαμάλ και Κωνσταντίνος – Γεωργία Ποτέ, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Γ. Δημητροπούλου
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταματικής Γ. Δημητροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σαράντος, Χαρίλαος – Μαρία και Δωροθέα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.