ΕΛΛΑΔΑ. Στο πλαίσιο της φετινής τετραήμερης διεθνούς έκθεσης «Agrotica», με τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν να ξεπερνούν τους 2.000, πραγματοποιείται η εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Αγροτικός Τομέας: παρόν και μέλλον».

Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης σηματοδοτούν ακριβώς την ανοικτή πρόσκλησή μας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, (αγρότες, γεωτεχνικούς, εκθέτες). Ο λόγος είναι η ανάγκη και η επιδίωξή μας για ανοικτή συζήτηση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που συσσωρεύονται χωρίς διαφαινόμενη, σήμερα, προοπτική στον Αγροτικό Τομέα.
Στη συζήτηση θα παραβρεθούν ως ομιλητές ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός ΑΑ&Τ, ο Πέτρος Κόκκαλης ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Χαράλαμπος Κασίμης πρώην Γενικός Γραμματέας ΥπΑΑΤ και ο Νίκος Δημόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας.

Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12.00 π.μ. στο Β’ Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη