ΛΑΚΩΝΙΑ. Η άσκηση κατά την εγκυμοσύνη ( Prenatal Yoga )είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την υγεία της εγκύου αλλά και του μωρού! Στο Κέντρο μας θα σας δείξουμε τις κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα το τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας με σκοπό την βελτίωση της δικής σας υγείας αλλά και του εμβρύου. Ταυτόχρονα θα διαπιστώσετε πως τα οφέλη της άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολλά και σημαντικά.

Εξίσου σημαντική είναι η άσκηση και μετά τον τοκετό ( Postnatal Yoga). Το ασκησιολόγιο εξαρτάται κυρίως από το αν ο τοκετός ήταν φυσιολογικός ή με καισαρική. Σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε έμφαση στην ενδυνάμωση των αρθρώσεων, στην επαναφορά της σωστής στάσης του σώματος, στην μείωση των περιττών κιλών και στην ενδυνάμωση των κοιλιακών και ραχιαίων μυών. Με εξειδικευμένες ασκήσεις θα δείτε το σώμα σας να επανέρχεται με γοργούς ρυθμούς ενώ η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σας θα εκτοξευθεί στα ύψη!!!

Γραφτείτε στα Προγράμματα Γυμναστικής του κέντρου μας, με πιστοποιημένη Υoga Ιnstructor & Personal Trainer με ειδίκευση στην Prenatal & Postanatal Yoga. Γνωρίστε τα προγράμματά του Κέντρου μας με το 1ο μάθημα να σας παρέχεται δωρεάν. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 20793.