ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει εργαστήριο με θέμα «Σχεδιασμός και κατασκευή 3D αντικειμένων – αναμνηστικών» στο πλαίσιο του έργου SPARC του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece–Italy 2014-2020».

Πρόκειται για το πρώτο μιας σειράς τριών θεματικών τεχνικών εργαστηρίων που θα διοργανώσει ως τον Απρίλιο ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε υφιστάμενους και νεοεισερχόμενους επαγγελματίες του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου, ή άλλων οικονομικών τομέων, στοχεύοντας στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους και στην ανάπτυξη συνεργειών. Παράλληλα τα εργαστήρια απευθύνονται και σε ερασιτέχνες του πολιτιστικού και δημιουργικού χώρου.

Το πρώτο θεματικό εργαστήριο θα έχει διάρκεια 30 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Envy Softworks» (Μιαούλη 62, Πάτρα) στις 7, 8, 9, 10 και 12 Φεβρουαρίου 2020.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, ενώ οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον τις 18 από τις 30 ώρες του προγράμματος θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αναλυτική πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων (www.e-patras.gr, στην ενότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, URL http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=1220387

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά την συμπληρωμένη αίτηση μέχρι τις 27/1/2020.

Πληροφορίες: Παπαϊωάννου Βασίλης, 2613 610109, email: vpapa@patras.gr