ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης εκδήλωση με θέμα: «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και Διαταραχές συμπεριφοράς».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Παιδοψυχίατροι του Ψυχιατρικού Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κύριοι Καρβούνης Δημήτριος και Καλόγερος Ιωάννης.
Η Διεύθυνηση του Σχολείου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της παραπάνω πολύ σημαντικής δράσης –ιδιαίτερα τους ομιλητές και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης- η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε γονείς και εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με τη Διαταραχή της Ελλειμματικής Προσοχής και της Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) καθώς και τις Διαταραχές της συμπεριφοράς.
"Ως σχολείο θα συνεχίσουμε σε κάθε ευκαιρία να πραγματοποιούμε αντίστοιχες εκδηλώσεις, προκειμένου να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση πάνω σε θέματα που προβληματίζουν τη σχολική κοινότητα".