Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Θεόδωρος Χ. Μακρής
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοδώρου Χ. Μακρή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Χρήστος – Γεωργία, τα εγγόνια του Θεόδωρος και Αγγελική, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μελπούλα Μ. Πετροπουλάκη (Χήρα)
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μελπούλας Μ. Πετροπουλάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ροδόπη, Γεωργία και Στάθης, τα εγγόνια της Λητώ, Γιάννης, Ηλέκτρα – Δημήτρης, Χριστίνα – Γιώργος και Μέλπω – Ιερέας Ιωάννης, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιωτίτσα Ε. Πλευρίτη
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιωτίτσας Ε. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Στρατηγώ Πλευρίτη, Ζωίτσα – Παναγιώτης Σκόκος, Πολυτίμη Τσάχαλη, Νικόλαος – Ιωάννα Πλευρίτη και Ιωάννης Πλευρίτης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Γεωργία Νικολοπούλου
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα – Ιωάννης Χίος και Μαρία Δημητροπούλου, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.


Καλλιόπη Γιαννοπούλου
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Γιαννοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευγενία – Άγγελος Γεωργακόπουλος και Παναγιώτα - Ιωάννης Αποστολόπουλος, τα εγγόνια της Ιουλία , Κωνσταντίνος, Λίνα και Εβελίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Στρατηγούλα Γ. Ρίζου (Χήρα)
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Στρατηγούλας Γ. Ρίζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα – Γιάννης Καλημέρης και Ελένη – Αλμπέρτο Νινέλη, τα εγγόνια του Νικολάος, Ουρανία και Γεώργιος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευθύμιος Δημητρόπουλος
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευθύμιου Δημητρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Άννα Δημητροπούλου, Μελιτίνη Δημητροπούλου και Μελέτης Δημητρόπουλος, τα εγγόνια του Ισιδώρα, Ευθύμιος και Μαρία, η αδερφή του Σοφία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Θεόδωρος Πολυμενάκος
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Πολυμενάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Επαμεινώνδας και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Ζ. Κατσίχτης
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Ζ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Γ. Μασγανά
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασία Γ. Μασγανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτήρος – Μαντώ Μασγανά και Βούλα – Πάνος Βαρελά, τα αδέρφια της Νίκος – Βούλα Μιχόπουλος και Τούλα – Κώστας Καγκλής, τα εγγόνια της Αναστασία, Μαρία, Χαρίλαος και Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.