Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Γιαννούλα Γ. Λυμπεροπούλου (Χήρα)
Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 96χρονης Γιαννούλας Γ. Λυμπεροπούλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Δημοσθένης – Μαρία και Θεόδωρος – Γιώτα, τα εγγόνια της τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Πέτρος Π. Κακοκέφαλος
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλάδα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Π. Κακοκέφαλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρίκα, τα παιδιά του Παρασκευάς – Φλωρεντία και Σπύρος – Σοφία, τα εγγόνια του Πέτρος, Μαρία, Μαρία, Παναγιώτα και Βασιλική, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γιαννακόπουλος
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γαννακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πολυτίμη, τα παιδιά του Αριστείδης – Κυριακή Γιαννακοπούλου και Χρήστος – Έφη Γιαννακοπούλου, τα αδέρφια του Ευανθία και Κλεομένης, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.