ΣΚΑΛΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση με την υπογραφή του κυρίου Γιώργου Κυλάκου, σύμφωνα με την οποία ο προϋπολογισμός που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα κρίνεται ανεπαρκής και άδικος. Μάλιστα ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και η αύξηση των δημοτικών τελών για τα καταστήματα της Σκάλας. Ακολουθεί η ανακοίνωησ της Λαϊκής Συσπείρωσης.

"Στην πρώτη μας ανακοίνωση για το 2020 θέλουμε να ευχηθούμε Καλή Χρονιά σε όλους τους δημότες και να τους ενημερώσουμε ότι και φέτος το Δημοτικό Συμβούλιο ''έπραξε τα δέοντα'' με περίσσια τόλμη και θάρρος!! Κάθε τέλος του χρόνου καλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει τον προϋπολογισμό , τα δημοτικά τέλη και το τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους. Το λαϊκό εισόδημα που συνεισφέρει κατά 93% στα φορολογικά έσοδα του κράτους καλείτε να ξαναπληρώσει μέσω των ανταποδοτικών τελών και στο Δήμο που κατοικεί! Οι υπόλοιπες παρατάξεις αποδέχονται την κατά 62% μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τους Δήμους ,υπερασπίζονται την επιχειρηματική δράση και την ανταποδοτικότητα ως μονόδρομο .Η δήθεν προοδευτική παράταξη του κ. Νταλιάνη, σε άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο τα ψήφισαν όλα και με τις δικές τους ψήφους πέρασε ένας από τους χειρότερους προϋπολογισμούς του Δήμου Ευρώτα!

Ένας προϋπολογισμός με

  • μηδενικά αντιπλημυρικά έργα, σε μια περιοχή που έχει πληγεί αμέτρητες φορές, με τεράστιες καταστροφές και απώλεια ανθρώπινης ζωής
  • με αυξημένα κατά 50% τα δημοτικά τέλη για τα καταστήματα της Σκαλας
  • μηδενικές δαπάνες για κοινωνική προστασία αλλά
  • με αυξημένες δαπάνες για δικαστικούς επιμελητές! Μήπως γιατί σκέφτονται να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς;
  • παραμονή του ήδη υπάρχοντος σκουπιδότοπου στη θέση Ξηροκάμπια για ακόμα ένα έτος!

Η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τον δημοτών και θα συνεχίσει τον αγώνα μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο για να κάνει πράξη τη θέση της ,να είναι η αντιπολίτευση για τα λαϊκά συμφέροντα και να συμβάλει στο να ανοίξει ο δρόμος για μία κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση και να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει."