ΠΑΤΡΑ. Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ένα νεαρό ζευγάρι, γονείς τριών ανηλίκων παιδιών, που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στη Γερμανία για να βρουν εργασία.

Ο πατέρας είναι μακροχρόνια άνεργος, ενώ η μητέρα αναγκάζεται και γυρίζει στους δρόμους της Πάτρας για να συγκεντρώσει χρήματα πουλώντας μικροαντικείμενα. Το ζευγάρι δυσκολεύεται να μαζέψει χρήματα για το γάλα των παιδιών του, ενώ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ακόμα και για τις απολύτως βασικές ανάγκες.

Το ένα από τα τρία του παιδιά αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Πριν από λίγο καιρό και αφού μάταια έψαχναν για δουλειά, πήραν την απόφαση να φύγουν για το εξωτερικό και να πάνε μετανάστες στη Γερμανία, έχοντας βρει εκεί εργασία. Όμως δεν έχουν τα χρήματα για τα εισιτήρια για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αυτό της ξενιτιάς.

Για αυτό και κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να τους βοηθήσει οικονομικά για να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα, προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους όσα έχουν ανάγκη.

Η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών Μαριαλένα Ράμα απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6945 473829 ή να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα 229- 004 214 -58 και IBAN GR 95011022900000 229 00421458.