Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτές τις μέρες, η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στην Αμερική και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να τους ενημερώνει για τις μέρες που περνάει εκεί, τα μέρη που επισκέπτεται, αλλά και όσα παρατηρεί και την ενθουσιάζουν.

Το πρωί της Τετάρτης, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πώς κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη έκανε… κρυοθεραπεία!
Πρόκειται μία σύγχρονη, μη επεμβατική και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπευτική διαδικασία, κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για μικρό χρονικό διάστημα. Η ξαφνική έκθεση του σώματος σε χαμηλές θερμοκρασίες ενεργοποιεί ισχυρούς μηχανισμούς άμυνας που προκαλούν τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων κοντά στο δέρμα (αγγειοσύσπαση) και τη μετατόπιση του αίματος στα κύρια όργανα για να διατηρηθεί σταθερή η θερμοκρασία του σώματος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το αίμα οξυγονώνεται,…
φιλτράρεται και εκλύονται θρεπτικά συστατικά και ένζυμα που συμβάλουν στην αναγέννηση των κυττάρων. Όταν ολοκληρωθεί η συνεδρία, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται (αγγειοδιαστολή) και το αίμα επιστρέφει στο δέρμα. Η κυκλοφορία του αίματος επιταχύνεται και το οξυγονωμένο αίμα διοχετεύεται στους ιστούς. Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η ανάπλαση των ιστών και η αντιμετώπιση των φλεγμονών σε όλο το σώμα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» δημοσίευσε στα instastories της μια selfie αλλά και ένα boomerang βίντεο που έβγαλε στον καθρέφτη μετά το τέλος της συνεδρίας, στην οποία πόζαρε φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, που αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, μόνο με το μαγιό της κατάφερε να αντέξει σε θερμοκρασί -90 βαθμούς Κελσίου.