Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Δημήτρης Ευάγγ. Βουνάσης (Μάκης)
Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 54χρονου Δημήτρη Ευάγγ. Βουνάση. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Σταυρούλα, τα αδέρφια του Ματούλα – Ηλίας Τσάκωνας και Γεώργιος Βουνάσης, τα εγγόνια του, τα ξαδέρφια του τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Δημήτριος Ν. Ασπιώτης
Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 88χρονου Δημήτριου Ν. Ασπιώτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά του Νίκος – Γιούλα, τα εγγόνια του Ηλιάνα και Δημήτρης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Μαρία Βασ. Μασούρα
Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Ριζά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Μαρίας Βασ. Μασούρα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η νύφη της Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Μαρία και Βασίλειος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ιωάννης Π. Λουμάκης
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Λουμάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Πρεσβυτέρα Ποτούλα – Ιερέας Δημήτριος Γεωργιάδης, Ελένη – Λεωνίδας Τσέτσεκας και Παναγιώτης – Βασιλική Λουμάκη, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Μελέτιος Ε. Αγγελάκος
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ρηβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μελέτιου Ε. Αγγελάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του Ευστράτιος – Δήμητρα και Γεώργιος – Μαρία, τα εγγόνια του Άννα, Μελέτης, Νικολέτα και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Κ. Καλαβρυτινός
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κ. Καλαβρυτινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Κώστας – Βασιλική Καλαβρυτινού και Αναστασία – Δημήτρης Καρμοίρης, τα αδέρφια του Μαρία Δ. Καλαβρυτινού, Αγγελική Μωριάτης, Ευστράτιος Κουράκος και Αικατερίνη Καλαβρυτινού, τα εγγόνια του Μαρία, Γιάννης, Νίκος και Γιάννης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Νίκος Σ. Γεωργακόπουλος (Τραπεζικός)
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Σ. Γεωργακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κανέλλα, τα παιδιά του Κατερίνα και Σαράντος, ο εγγονός του Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Γεώργιος Σπ. Παυλάκος
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Σπ. Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Δέσποινα, τα παιδιά του Σπυρίδων – Ποτούλα, Παναγιώτης – Μαρία και Ιωάννης, τα εγγόνια του Δέσποινα, Νικόλαος, Θεοδώρα, Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Π. Κολοβός
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αικατερίνη – Σωτήρης Δήμας, Παναγιώτης – Γεωργία Κολοβού και Πρεσβυτέρα – Ιερέας Νικόλαος Κωνσταντάκης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Σταματική Τσαγκαράκη
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταματικής Τσαγκαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα (Χήρα) Π. Ζάχου, Δημήτρης – Ουρανία Τσαγκαράκη, Ευανθία Τσαγκαράκη και Αικατερίνη Α. Τσαγκαράκη, τα αδέρφια της Γρηγόρης Γρηγοράκος, Βασίλειος Γρηγοράκος και Ανθούλα Μανιάτη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.