ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, χθες (7.1.2020) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ξύλινο στυλιάρι, συνολικούς μήκους -89- εκατοστών-, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (8.1.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής τροχοφόρου, που είχε γίνει την 2/3.12.2019, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες (7.1.2020) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πειραιώς, για ληστεία και β) δύο (2) αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, για κλοπή, αντίστοιχα.


ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (7.1.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (7.1.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.