ΠΑΤΡΑ. Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας συμμετείχε τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις εκδηλώσεις, για τον εορτασμό των Θεοφανίων που πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της πόλης. Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, παρέστησαν στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια στο Μώλο της Αγίου Νικολάου, όπου έγινε η τελετή κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού και Αγιασμός των Υδάτων.

Στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα και στην συνέχεια στην Δεξαμενή, για τον αγιασμό των υδάτων, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Μιχάλης Αναστασίου και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.

Στον αγιασμό των υδάτων στην παραλία Βραχνεΐκων, παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ειρήνη Γκέστα και Θανάσης Μοδές.

Ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσακούλης και η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Νιάρου, παρέστησαν στον αγιασμό των υδάτων στα Αραχωβίτικα.

Στις 12.30 μετά το μεσημέρι στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ, καθώς και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος.