MANH. Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του παππού της 12χρονης για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.
Στον παππού της μικρής επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναμένεται να καταθέσουν νέοι μάρτυρες.
Ο παππούς της 12χρονης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια του Γυθείου που είχε διαρκέσει σχεδόν δύο ώρες και κατά την οποία ο ηλικιωμένος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

«Η απόδειξη της αθωότητάς μας μπαίνει στην τελική ευθεία»

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, επαληθεύει τους ισχυρισμούς του ιερέα, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση αλλά από την πρώτη στιγμή δήλωνε αθώος.
«Με βάσει και τις τελευταίες εξελίξεις, ήτοι την κλήση του παππού του παιδιού ως κατηγορουμένου, φαίνεται πως γίνεται αντιληπτό πια ότι οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου ιερέως είναι αληθινοί και μάλιστα μετά τις εορτές αναμένονται και νέες εξελίξεις και νέες ανακριτικές ενέργειες με την κλήση ουσιωδών μαρτύρων, οι οποίοι και αυτοί, είμαι της ισχυράς πεποιθήσεως ότι θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς μας. Πλέον η απόδειξη της αθωότητάς μας μπαίνει στην τελική ευθεία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, Νίκος Ιωάννου.