ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Πλούσιος έρχεται ο Ιανουάριος σε δράσεις για τον Σύλλογο Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής''. Ο σύλλογος έχει ήδη σχεδιάσει την πρώτη πεζοπορική εξόρμηση για το 2020. Στις 12 Ιανουαρίου οι φίλοι του «Ευκλή» θα βρεθούν στο ελατοδάσος, στην ορεινή Φαλαισία του Ταϋγέτου. Η πεζοπορία θα περιλαμβάνει το Νιχώρι, την Ι. Μονή Ρεκίτσας έως τους Άνω Γιανναίους στα 1200 μέτρα υψόμετρο.

Εκτός όμως από την πεζοπορία, στις 8 του Γενάρη 2020 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο με θέμα : '' Πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων μυοσκελετικών περιστατικών στην Ύπαιθρο '' με ομιλήτρια την Φυσικοθεραπεύτρια Σταυρούλα Κουτίβα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας ''Ελευθερία''.

Τέλος στις 26 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του «Ευκλή» και περιηγητική εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στην Ι. Μονή Βλασίου (Άνω Τρίκαλα στα 1400 μ.) και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του «Ευκλή» μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27210 84844.