ΣΠΑΡΤΗ. Τα παραδοσιακά κάλαντα, αλλά και εορταστικά τραγούδια, έψαλλαν στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο κληρικοί και ιερομόναχοι, στρατιώτες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών, τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, το Λύκειο Ελληνίδων Σπάρτης, οι συνεργάτες του και ομάδες παιδιών, που αυθόρμητα χτύπησαν τη πόρτα του Επισκοπείου.

Πιο συγκεκριμένα, η παραμονή των Χριστουγέννων ξεκίνησε στη Σπάρτη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας να συμπροσεύχεται κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας του Μ. Βασιλείου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, δημιουργήθηκε εορταστική ατμόσφαιρα στο Επισκοπείο, με τον Σεβασμιώτατο, όπως συνηθίζεται, να ακούει τα Κάλαντα από όλους όσοι είχαν την καλή διάθεση να τον επισκεφθούν για το λόγο αυτό.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την χορωδία του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών. Οι στρατευμένοι έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα επίκαιρα τραγούδια και ευχήθηκαν χρόνια πολλά στο Σεβασμιώτατο, ο οποίος με τη σειρά του τους συνεχάρη, τους έδωσε τις πατρικές του ευχές για ευλογημένα Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλό υπόλοιπο θητείας, ενώ ακολούθησε μικρό κέρασμα.

Φωτογραφίες: Γιώργος Βαμβαλής