Καλαμάτα: Υλικό από κάμερες ψάχνει η μητέρα που άφησε το μωρό της σε κάδο

Υλικό από κάμερες στη περιοχή όπου άφησε το μωρό της, ψάχνει η μητέρα από την Καλαμάτα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.27-12-2019 12:32   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η 24χρονη άφησε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών, στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, το βράδυ της Τρίτης. Η ίδια κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ωστόσο μέσω των δικηγόρων της θέλει να αποδείξει ότι δεν ήθελε να το σκοτώσει, πετώντας το στα σκουπίδια, αλλά το άφησε εκεί, ώστε να το πάρει όποιος το δει, με την ελπίδα να το μεγαλώσει, γιατί η ίδια δεν άντεχε οικονομικά το βέρος.

Η 24χρονη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, μέχρι να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή της ή μη.


Η νεαρή ισχυρίστηκε στις αρχές πως όταν επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, περνώντας από το σημείο άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο. Επιμένει στην κατάθεσή της ότι δεν το πέταξε, αλλά το άφησε επάνω στον κάδο για να το πάρει όποιος το δει, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι για λίγη ώρα παρακολουθούσε στο σημείο να δει αν θα περάσει κανείς να το πάρει.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ