Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ευθύμιος Δημ. Νικητάκης
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 59χρονου Ευθύμιου Δημ. Νικητάκης. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη Καλαμαρά, τα παιδιά του Αγγελική, Παναγιώτα και Μαριάννα, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Φώτης Π. Κανακόπουλος
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Φώτη Π. Κανακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευγενία, τα παιδιά του Παναγιώτης και Αφροδίτη, τα αδέρφια του Κωνσταντίνος – Γεωργία και Αποστόλης – Ελένη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Π. Κοιλάκου (Χήρα)
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κυδωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Π. Κοιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Ι. Ανδριτσάκης
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Ι. Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παρασκευή – Νόντας, Σπυριδούλα και Αναστάσιος – Παναγιώτα, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιωτάκης Σταυρόπουλος
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιωτάκη Σταυρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γεωργία – Στέλιος Ξυδιάς και Παντελής – Αργυρώ Σταυροπούλου, η αδερφή του Σταυρούλα, τα εγγόνια του Παναγιώτης – Ντίνα, Χριστίνα- Νίκος, Χαριτίνη – Γιώργος και Αθηνά-Βαγγέλης, τα δισέγγονα του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Λ. Βαλάσση
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αγγελικής Λ. Βαλάσση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος – Αντωνία και Κωνσταντίνα- Γιώργος, τα εγγόνια της Αγγελική, Νικόλαος και Γεωργία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Κωνσταντίνος Κυριακούλιας
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Σταύρος – Γιούλα και Θεόφιλος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος , Κατερίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ανδριόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Ιωάννης, Σωτήρης και Ευτυχία, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σαράντος Ν. Σαραντόπουλος
Τη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιώαννη Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σαράντου Ν. Σαραντόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος-Κατερίνα και Γιάννης-Τζένη, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Σταύρος και Σταυρούλα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.