ΣΚΑΛΑ. Με μία σημαντική διάκριση «κλείνει» το 2019 για τον Δήμο Ευρώτα, καθώς συμμετείχε και διακρίθηκε στον θεσμό BRAVO 2019 για την πρωτοβουλία τοποθέτησης ειδικής ράμπας – διαδρόμου πάνω στην οποία κινείται αμαξίδιο για ΑΜΕΑ.
Η ειδική ράμπα, που βυθίζεται μέσα στην θάλασσα, έχει τοποθετηθεί στην παραλία «Κυανή Ακτή» στην Κοινότητα Έλους με αποκλειστικό σκοπό την παροχή αυτόνομης πρόσβασης στην θάλασσα των ατόμων με αδυναμία ή δυσκολία κινητικότητας.

Ο θεσμός BRAVO 2019, διοργανώνεται για τέσσερα συναπτά έτη από το QualityNet Foundation κι αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών.
Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Στην Ετήσια Εκδήλωση του BRAVO 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία, τον Δήμο Ευρώτα εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κυριακάκος.