ΣΠΑΡΤΗ. To Kέντρο Moose Language Schools διοργάνωσε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε συνδυασμό με ενημέρωση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Mr Donut, στη Σπάρτη εκτυλίχθηκαν η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Merry Chris-Moose» και η Τελετή ενημέρωσης για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης, ιδρυτής και διευθυντής Σπουδών του Moose Language Schools ήταν εξαιρετικά σαφής και συνοπτικός τόσο για τις σπουδές και την πιστοποίησή τους όσο και για τη σχέση συνεργασίας του Κέντρου με τους σπουδαστές του. Τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, οι 218 επιτυχόντες και τα 40 διπλώματα του 2019 ήταν κάποια αριθμητικά στοιχεία. Σημασία μεγαλύτερη όμως είχε το κλίμα και η ατμόσφαιρα που πάντα έχουν οι γιορτές του Moose Language Schools.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χάρισμα δώρων σε κάθε παρευρισκόμενο και εκλεκτό κέρασμα γλυκών και donut.

Τα Cambridge English Qualifications αποτελούν ένδειξη αριστείας στην εκπαίδευση, σε 130 χώρες, γι’ αυτό η επιβράβευση για την προσπάθειά των σπουδαστών είναι σημαντική, σε όποιο στάδιο της εκμάθησης Αγγλικών και αν βρίσκονται.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης, λοιπόν και οι 3 συνεργάτιδές του απέδωσαν 40 διπλώματα Cambridge English Qualifications σε όλα τα επίπεδα, από YLE, KET, PET και FCE for Schools με την συμμετοχή και θερμό χειροκρότημα γονέων και φίλων στο ακροατήριο.


cambridgeenglish.gr

mooselanguageschools.gr