ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ. Στο Δημοτικό σχολείο Ξηροκαμπίου βρέθηκε την Παρασκευή 20/12/19 ο Δήμαρχος Σπάρτης κ . Πέτρος Δούκας και αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μάλιστα, συνάντησε τους μαθητές αμέσως μετά την επιστροφή τους από τον εκκλησιασμό και την ολοκλήρωση της δράσης «Κάλεσμα αγάπης», καθώς οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ξηροκαμπίου συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρουχισμό που παραδόθηκαν στην Ενορία Ξηροκαμπίου για να διανεμηθούν σε άπορους.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε το θαυμασμό του για τον εξωτερικό διάκοσμο του σχολικού συγκροτήματος και είχε ολιγόλεπτη συνεργασία με τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Σπ. Χανδόλια για το θέμα του Νηπιαγωγείου Ξηροκαμπίου και για το Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών που διοργανώνει η Σχολική κοινότητα Ξηροκαμπίου από 31/1/2020 έως 2/2/2020 στην Σπάρτη, καθώς και για άλλα θέματα που απασχολούν το σχολικό συγκρότημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Δήμαρχος Σπάρτης και για την φοίτηση των μαθητών Ρομά στο Δημοτικό σχολείο Ξηροκαμπίου αφού αυτοί αποτελούν το 1/5 (τριάντα μαθητές ) του μαθητικού δυναμικού.

Τέλος , οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου ευχαριστούν τον «ανώνυμο» δωρητή που δια μέσω του π. Γεώργιου Λάτση χάρισε στο Δημοτικό σχολείο Ξηροκαμπίου σήμερα δύο λάπτοπ.