Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Καλλιόπη Γιαννοπούλου
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Καλλιόπης Γιαννοπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευγενία – Άγγελος Γεωργακόπυλος και Παναγιώτα – Ιωάννης Αποστολόπουλος, τα εγγόνια της Ιουλία- Κωνσταντίνος και Λίνα – Εβελίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της . Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Άσυλο Ανιάτων.

Σταματική Ιωαν. Κούτσαρη
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 8:00 π.μ. στην Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Ιωαν. Κούτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της .

Γεωργία Π. Χαλκιά (Χήρα)
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Χαλκιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αποστόλης – Ματούλα Χαλκιά και Παναγιώτα – Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, τα αδέρφια της Δήμητρα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Γ. Αρνίωτη (Χήρα)
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Γ. Αρνίωτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευσταθία – Γιώργος Χίος, Μίμης – Δήμητρα Κουμουτσίδη, Ηλίας – Στέλλα Αρνίωτη και Παναγιώτης – Μαριάννα Αρνίωτη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Α. Κανελλάκου
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Α. Κανελλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Αργυρούλα – Λεωνίδας, Σαράντος – Γεωργία, Παναγιώτης – Μαρία και λοιποί συγγενείς της .

Σταυρούλα Δ. Σιμητάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερό μνημόσυνο της Σταυρούλας Δ. Σιμητάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος και Δήμητρα, η αδερφή της Χρυσάνθη, η εγγονή της Ολυάνθη και οι λοιποί συγγενείς της .

Ελένη Ν. Μόσχου (Χήρα)
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Πετρίνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Μόσχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Βασίλης – Πηνελόπη, Παναγιώτης και Αλεξάνδρα- Σπύρος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χριστίνα Η. Βλάχου
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χριστίνας Η. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννης – Μάρια, Παναγιώτης, Νικήτας – Βασιλική και Σταυρούλα – Μιχάλης, τα εγγόνια της , τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Π. Κουτσοβίτης
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Π. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρπσοευχή τα παιδιά του Χριστίνα Κουτσοβίτη και Κατερίνα Κουτσοβίτη, ο εγγονός του Δημήτρης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.