ΣΠΑΡΤΗ. Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους βοήθησαν και παρευρέθηκαν. Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα. Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 η εκδήλωση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης πατέρα Ιωάννη Πορφύρη Διευθυντή του Ιδρύματος χρονίως πασχόντων << ο Άγιος Παντελεήμων >>, τους Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Δαβάκη Αθανάσιο και Κρητικό Νεοκλή, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα Πέτρο, την κ. Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου Γεωργία - Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, τον πρόεδρο του συλλόγου των ΑΜΕΑ κ. Λαμπρινάκο Σταύρο, και τον πολιτιστικό – μουσικοχορευτικό σύλλογο Σπάρτης << Χοροδρόμοι >> που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμα φορά.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλές γιορτές με υγεία προσωπική και οικογενειακή, ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος 2020.»