ΔΕΛΦΟΙ. Μήνας των αποτελεσμάτων είναι ο Δεκέμβρης για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αφού είναι ο μήνας που συγκεντρώνονται όλα τα επιστημονικά στοιχεία από τις αναλύσεις του προϊόντος και αναδεικνύεται η ορθή πρακτική σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το ελαιόλαδο Σακελλαρόπουλου είναι βιολογικό, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε φυτοφάρμακα - ψεκασμούς - χημικές ουσίες, και είναι οργανοληπτικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Την ίδια ώρα οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η συμμετείχαν ως Silver Sponsor, στο «2ο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale για την ελιά, το ελαιόλαδο και την υγεία». Το συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς και ήταν μια πρωτοβουλία των ομογενών καθηγητών και διδακτόρων στο Τμήμα Υγείας του πανεπιστημίου του Yale. Η συμμετοχή επιστημόνων από όλο τον κόσμο είχε να αξιολογήσει και να αναδείξει σε βάθος τον ρόλο του ελαιόλαδου και της ελιάς στους τομείς της διατροφής και της υγείας, αλλά και του περιβάλλοντος και της γαστρονομικής κουλτούρας.

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου ο γνωστός chef Γιάννης Μπαξεβάνης, δημιούργησε συνταγές με ελληνικά στοιχεία με βασικό συστατικό το βιολογικό ελαιόλαδο και τις ελιές των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.