Νίκος Κοτζιάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν με γουστάρει, αλλά δεν με χαλάει

Για ανευθυνότητα κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποστηρίζει οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον “κουτσομπολεύει σε ξένους”.13-12-2019 18:38   

EΛΛΑΔΑ. Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύει μέσω Twitter ο Νίκος Κοτζιάς καταλογίζοντάς του έλλειψη σοβαρότητας κι οτι τον κουτσομπολεύει σε ξένους ηγέτες. Στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρει οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον γουστάρει αλλά αυτό δεν τον χαλάει. Συνεχίζει αναφέροντας οτι δεν δείχνει υπευθυνότητα ο πρωθυπουργός της χώρας να κάνει κουτσομπολιό για πρωην Ελληνα ΥΠΕΞ σε ξένους. «Να μεταφέρει στον Ράμα τι του είπε Τσίπρας για Κοτζιά και να προτρέπει Βούτσιτς να του πει τα παράπονα του δείχνει έλλειψη σοβαροτητας», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών προσκεκλημένος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Σπάρτης θα παρεβρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Γεωπολιτικά θέματα Βαλκανίων και Νοτιοανατολικής Μεσογείου» στη Σπάρτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 και Χαμαρέτου).

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Κοτζιάς είναι πρώην υπουργός Εξωτερικών και καθηγητής «Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου » στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο Νίκος Κοτζιάς διατηρεί σημαντικές σχέσεις φιλίας με Σπαρτιάτες πολίτες ενώ θυμίζουμε ότι κατάγεται από τον Κοσμά Αρκαδίας και έχει συγγενείς στο Περιστέρι Λακωνίας. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ