Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Διαμάντω Βρομοβρυσιώτου

Αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λογγανίκου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 95 χρονης Διαμάντως Βρομοβρυσιώτου το γένος Πουλόπουλου. Καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανασία - Στανισλάβ Ουάμπικ, Βούλα - Ηλίας Χριστόπουλος, τα εγγόνια Μιχάλης - Αφροδίτη, Δημήτριος, Παναγιώτης - Χρυσοβαλάντης, τα δισέγγονα.

Γεώργιος Σπ. Παυλάκος
Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 71χρονου Γεώργιου Σπ. Παυλάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Δέσποινα , τα παιδιά του Σπυρίδων-Ποτούλα, Παναγιώτης – Μαρία και Ιωάννης , τα εγγόνια του Δέσποινα, Νικόλαος, Θεοδώρα, Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Κ. Πετράκος
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 90χρονου Ευάγγελου Κ. Πετράκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Πηνελόπη, τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Παναγιώτης – Μαρία, τα εγγόνια του Πηνελόπη και Ευάγγελος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Π. Κακοκέφαλος
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 99χρονου Πέτρου Π. Κακοκέφαλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Μαρίκα, τα παιδιά του Παρασκευάς – Φλωρεντία και Σπύρος – Σοφία, τα εγγόνια του Πέτρος, Μαρία, Μαρία- Παναγιώτα και Βασιλική, τα αδέρφια του, ανίψια και λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γιαννακόπουλος
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 03:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 77χρονου Ιωάννη Γιαννακόπουλου. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πολυτίμη, τα παιδιά του Αριστείδης – Κυριακή Γιαννακοπούλου και Χρήστος – Έφη Γιαννακοπούλου, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Ευανθία και Κλεομένης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πολυτίμη Ε. Σταθοπούλου
Το Σάββατό 14 Δεκεμβρίου στις 08:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πολυτίμης Ε. Σταθοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Ρεγγίνα Καρύδη και Αικατερίνη Σταθοπούλου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Αικατερίνη Γ. Παινέση (Χήρα)
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αικατερίνης Γ. Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος και Μαρία – Ευάγγελος Σκρεπέτης, τα αδέρφια της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Σ. Καλιανιώτης
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Σ. Καλιανιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Θεώνη – Παναγιώτης Τσουρούνης και Ελένη – Δημήτρης Σιγαλός, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Πλευρίτη
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Θεόδωρος, τα παιδιά της Αλεξάνδρα – Θεόδωρος Μπάρδης, Χριστίνα – Σπύρος Καλαμαράς και Σταματική Πλευρίτη, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα της , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Δ. Καλομοίρη
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Δ. Καλομοίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα Α. Αντωνοπούλου, Παρασκευάς – Χάρις Καλομοίρη και Ελένη – Δημήτρης Γρήας, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.