Δρομολογείται πάλι η μεταφορά της Λαϊκής Σπάρτης στον Νέο Κόσμο Σπάρτης12-12-2019 12:06   

ΣΠΑΡΤΗ. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης της 9-12-2019 , ύστερα από αναλυτική και τεκμηριωμένη εισήγηση του εκπροσώπου των Επιτροπών Κατοίκων Λάκκας και Νέου Κόσμου - Ψυχικού , έγινε τελικά αποδεκτή η αίτηση των κατοίκων Λάκκας και Ν. Κόσμου - Ψυχικού , που εκκρεμούσε από 23-9-2019 , για επανασυζήτηση  (στη σωστή του βάση αυτή τη φορά  ως «κανονιστική απόφαση») του θέματος της μετακίνησης της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης  στις συνοικίες .
Οι κάτοικοι της Λάκκας και του Νέου Κόσμου - Ψυχικού πιστεύουν ακράδαντα πως το δίκαιο και χρόνιο αίτημά τους  θα γίνει αποδεκτό από το νέο δημοτικό συμβούλιο , στα πλαίσια της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης των πολιτών και των συνοικιών, της αποκέντρωσης και της ισόρροπης ανάπτυξης της Σπάρτης .
Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση «η μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς έλκει υποχρεωτικότητα από το νόμο περί Λαϊκών Αγορών  κι εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας  προς όφελος των δημοτών- καταναλωτών  αλλά και των παραγωγών – πωλητών».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ