ΣΠΑΡΤΗ. Ήταν κάποτε μια μάγισσα που την λέγανε Φρικαντέλα και μισούσε αφάνταστα όλα τα καλά, μα πάνω απ' όλα τα κάλαντα!
Το δημοφιλές και αγαπημένο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» ζωντανεύει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κέντρο Νόησις στη Σπάρτη!
Η θεατροπαιδαγωγός, Άννα Τσοχαντάρη, θα δημιουργήσει ένα γιορτινό και διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές όλους τους μικρούς επισκέπτες! Όπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση «με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών θα ταξιδέψουμε μαζί με τη ξεκαρδιστική μάγισσα Φρικαντέλα σε συναρπαστικές περιπέτειες! Έπειτα, οι μικροί φίλοι θα οδηγηθούν στο Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι για να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια!
Αποχαιρετούμε μαζί τη χρονιά στο Κέντρο Νόησις με εορταστική ατμόσφαιρα με γιορτινό μπουφέ με γλυκά εδέσματα και ένα μεγάλο δώρο από κατάστημα παιχνιδιών για ένα τυχερό παιδί! Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας για να μοιραστούμε μαγικές στιγμές! Ελέυθερη Είσοδος!»