ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-σούπερ μάρκετ, οινοπνευματώδη ποτά.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και β) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και για αντίσταση.

Συνελήφθη, στις 10.12.2019 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.