Επικίνδυνο σημείο

Σε επικίνδυνο σημείο εξελίσσεται η είσοδος του Δημαρχείου στην Μαγούλα Σπάρτης. Εκεί, ως γνωστόν στεγάζεται η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και όχι μόνον. Δεκάδες υπάλληλοι αλλά και πολλές δεκάδες πολίτες καθημερινά επισκέπτονται την υπηρεσία.
Η είσοδος κι έξοδος από το πάρκιν είναι μια διαδικασία λίγο επικίνδυνη γιατί δεν υπάρχει ορατότητα αλλά δεν υπάρχει και σήμανση. Παρ΄όλο που απ’ ότι λέγεται έχουν κατασκευαστεί πινακίδες.

Γλάστρες στο οδόστρωμα

Κάποιοι στη διάβαση πεζών στον Πεζόδρομο Κλεομβρότου έχουν τοποθετήσει δύο πύλινες γλάστρες. Προφανώς για να κρατούν ανοικτή τη διάβαση μιας και δεν υπάρχουν κολωνάκια. Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο ίσως είναι επικίνδυνες σε περίπτωση που κάποιος πεζός ή ποδηλάτης πέσει πάνω τους… Κάποιος πρέπει να διευθετήσει το θέμα…

Πρόκληση ο στολισμός της Παλαιολόγου

Ο στολισμός της Σπάρτης θυμίζει έκθεση προχειρότητας, κακογουστιάς και αδιαφορίας, μαζί. Έτσι ενώ στην Παλαιολόγου δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις, με υψηλά ενοίκια και τέλη, δεν απολαμβάνουν την αισθητική και την καλαισθησία που πρέπει. Όπως λένε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δαπανούν χρήματα για να στήσουν μια εορταστική βιτρίνα, είναι κρίμα ο Δήμος να υποβαθμίζει τόσο πολύ τον στολισμό της κεντρικής λεωφόρου της Σπάρτης.