ΣΠΑΡΤΗ. Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πλησίον Λαϊκής Αγοράς Δήμου Σπάρτης Βρασίδου 131 Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 10:00-13:00 και Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 10:00-13:00 .
Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι στην αίτησή τους, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.
Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο .
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι : ποσότητες ειδών παντοπωλείου που έχουν μείνει αδιάθετες από προηγούμενες διανομές ,είδη οπωρολαχανικών (συγκεκριμένα πατάτες και λάχανο) και τέλος ποσότητες νωπού κοτόπουλου.
Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα τους ή το διαβατήριό τους.
Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.
Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ για την διευκόλυνσή τους θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων ( Καρότσι λαϊκής και Τσάντες πολλαπλ ών χρήσεων) .
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης . Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης στο τηλέφωνο: 2731022226 εσωτ.121,122,123,124 .