ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Η ευρεία νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη στον Πύργο (4-0 τον Πανηλειακό) σε συνδυασμό με την πρώτη θέση (συγκατοικεί με το Ναύπλιο 2017) στη βαθμολογία του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου!


Ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης της ομάδας από την Ηλεία, Πέτρος Μαρτσούκος μέσω της mikriliga.com στέλνει το μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον κόσμο του Αστέρα Βλαχιώτη για τη συνέχεια:

Μπορεί να είχαμε ένα “μουδιασμένο” ξεκίνημα τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχασα την πίστη μου για τη συνέχεια. Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρισκόμαστε στην κορυφή κάτι το οποίο πίστευα και είχα μεταφέρει στους παίκτες μου! Σίγουρα και μετά την έλευση του Γιώργου Κούτση, η ομάδα ανέβηκε επίπεδο και αυτό το φανερώνουν και τα αποτελέσματα.

Εμείς πάμε για πρωτάθλημα και μέσα από τα μπαράζ θα κυνηγήσουμε το βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο! Έτσι αυτό που έχω να πω σε όλους είναι ότι: Φουλ για πρωτάθλημα!