ΣΠΑΡΤΗ. Μυστικός γάμος στο Παρίσι για τον έλληνα κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο και την Ντάσα Ζούκοβα.
Ο εγγονός του Μεγαλοεφοπλιστή Λάκωνα, Σταύρος Νιάρχος πρόκειται να δεξιωθεί λαμπερούς καλεσμένους σε γαμήλια τελετή. Ο γάμος του με την συλλέκτρια έργων τέχνης Ντάσα ήταν μυστικός. Όχι όμως και οι Χριστουγεννιάτικές διακοπές τους στο Σέντ Μόριτζ όπου θα γίνει και δεξίωση.

Ο Σταύρος είναι γιός του Φίλιππου Νιάρχου. Και αν νομίζετε ότι εγγονός του Νιάρχου θα αρκεστεί σε πολιτικό γάμο γελιέστε. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο Χειμώνα θα γίνει και θρησκευτικός γάμος με δεξίωση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχος “KulmHotel” στο Σεντ Μόριζ. Κουμπάροι στο γάμο τα αδέλφια του Σταύρου. Να σημειωθεί ότι ο γοητευτκός Σταύρος κέρδισε» την Ντάσα από τον ρώσο μεγιστάνα Αμαπράμοβιτς…

Στους γάμους τους καλεσμένοι μεταξύ άλλων θα είναι ο Ντείβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Ταίλερ, η σχεδιάστρια μόδας Τόρι Μπέρτς, η συγγραφέας Τζέσικα Σάινφελντ, ο art dealer Λάρι Γκαγκόσιαν κ.α.. Πάντως στο πάρτυ πριν το πολιτικό γάμο παρούσα ήταν και η Καρολίνα του Μονακό.
Ο κληρονόμος Σταύρος Νιάρχος, όπως λένε φίλοι της οικογένειας, έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του παππού του κυρίως σε ότι αφορά το «ασθενές» φύλλο.

Η σχέση του με την γενέτειρά του προπάππου του χαρακτηρίζεται από τις μυθικές δωρεές του ιδρύματος Νιάρχος προς την Σπάρτη. Φυσικά για να βρεθεί στην Σπάρτη θα πρέπει να λάβει μια πρόσκληση που δεν αποκλείεται να του απευθύνει ο Δήμαρχος της πόλης με την ευκαιρία του εορτασμού των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών κι ενόψει της μεγάλης δωρεάς του Νοσοκομείου και της στήριξης του Αρχαίου Θεάτρου Σπάρτης αλλά και των Σχολών της Ι. Μητρόπολης από το Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".