ΤΡΙΠΟΛΗ. Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στα χαμηλά της κατάταξης και οι «βυσσινί» πασχίζουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα, ενόψει πλέι οφ.

Οι Αρκάδες, στο ντεμπούτο του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο τους, ξεκίνησαν ορμητικά και στο 3ο λεπτό άγγιξαν το γκολ, όταν στη σέντρα του Καπίγια ο Μπαράλες μπήκε στην φάση και έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον.

Στο 19΄, όμως, οι Πελοποννήσιοι άνοιξαν το σκορ με μια πανομοιότυπη φάση: σε νέα σέντρα του Καπίγια ο «σπεσιαλίστας» στο ψηλό παιχνίδι Μπαράλες έβαλε σωστά το σώμα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Τζοβάρας υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα επί του Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά μετά από συνεννόηση με το VAR πήρε την απόφαση πίσω.

Στο 59΄ ο Μπαράλες έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή, σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής και αμέσως μετά η ΑΕΛ ισοφάρισε. Ο Νούνιτς με έξοχη ατομική προσπάθεια, γύρισε στον Ασούμπρε, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-1.

Μάλιστα, στο 78΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν μετά από γύρισμα του Στάνκοβιτς ο Μπούστος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και πλάγια δεξιά, αλλά ο Πασαλίδης έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.