«Θυμάμαι, Εύχομαι, Γιορτάζω τα Χριστούγεννα με την Ταϋγέτη»06-12-2019 18:09   

ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμα χρονιά ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη» προσκαλεί σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορεί και πρέπει να γεμίσουν τις καρδιές μας αγάπη, αλληλεγγύη και γιατί όχι , μελωδίες.
Ο Σύλλογος Φίλοι Της Μουσικής «η Ταϋγέτη» , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στη χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο κέντρο « Αλάμπρα» στην Σπάρτη υπό τον τίτλο «Θυμάμαι, Εύχομαι, Γιορτάζω τα Χριστούγεννα με την Ταϋγέτη»
Όπως είναι γνωστό, τα σύνολα του Συλλόγου είναι η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία με την επωνυμία «Μιχάλης Μαχαίρας» και η Γυναικεία Ορχήστρα Μαντολινάτας. Είναι λοιπόν φυσικό, το εορταστικό πρόγραμμα που έχουν προετοιμάσει τα μέλη του συλλόγου να εγγυάται μια βραδιά πλημμυρισμένη από μελωδίες, διανθισμένη με ευχές και επιμελημένη με αγάπη και φροντίδα.
Στη φιλόξενη σάλα « Αλάμπρα» με χρώμα Χριστουγέννων και άρωμα γιορτής θα ακούσουμε ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη γιορτή. Με ρομαντική αλλά και σκερτσόζα διάθεση θα απολαύσουμε τραγούδια από την Ελληνική Οπερέτα αναλλοίωτα στον χρόνο και μελωδίες της
παλιάς Αθήνας.
Θα σιγοτραγουδήσουμε με τους χορωδούς αξέχαστα τραγούδια από την ελαφρά λαϊκή κι έντεχνη μουσική, από το Νέο Κύμα αλλά και τις αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου.
Στο πιάνο και τη διεύθυνση της χορωδίας, όπως πάντα η μαέστρος μας, κ. Φωτεινή Δημάκου- Σακκέτα.
Το πρόγραμμα κορυφώνεται με μια από τις σπάνιες εμφανίσεις  του Νίκου Ψυχογιού στο πιάνο και την ερμηνεία αγαπημένων τραγουδιών, κάποια εκ των οποίων θα τραγουδήσει μαζί του η Χορωδία του Συλλόγου του οποίου υπήρξε πρόεδρος.
Το menu θα συμβάλει στην εορταστική ατμόσφαιρα και ο εκλεκτός οίνος στην ψυχαγωγία όλων των φίλων του Συλλόγου. Εκπλήξεις, δώρα και η γνωστή φιλοξενία της « Ταϋγέτης» ολοκληρώνουν την πρόσκλησή μας σε κάθε φίλο της Μουσικής και φίλο της «Ταϋγέτης».
 
Προμηθευτείτε έγκαιρα την πρόσκλησή σας
Τιμή πρόσκλησης : 20 ευρώ
Στην εκδήλωση θα διατίθενται και λαχνοί

Ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική χορηγία τους:

  • Κέντρο φρέσκου χοιρινού κρέατος « Τσικάκης-Γιαννόπουλος Α.Ε.»
  • Αμπελώνες Γιαννόπουλου
  • Δρούσιας Παναγιώτης, Ελιές Καλαμών-Ελαιόλαδο
  • Καλλιακούδης- Τυροκομικά Προϊόντα
  • «Aκeso» scented botanilic skin care


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Γραφεία συλλόγου: 2731028420
  • Μαέστρου (Φ.Δημάκου- Σακκέτα): 2731028822
  • Προέδρου (Γ. Γεωργακοπούλου-Μπόνου): 6973734005
  • Ταμία (Ε. Παπαστάθη): 2731022780
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ