Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σταμάτα Δημ. Μόρφη
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνα στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 83χρονης Σταμάτας Δημ. Μόρφη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια της και τα ανίψια της.


Γεωργία Γ. Βουθούνη
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Γ. Βουθούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανάσιος – Ιουλία Βουθούνη, Ελένη – Νίκος Δρίτσας και Κωνσταντίνα – Τσακ Βουθούνη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ματίνα Δούκα
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ματίνας Δούκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ορσα Φ. Κακαλέτρη
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μύστρα τελείται το 40ήερο μνημόσυνο της Ορσα Φ. Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτης – Στέλλα, Χρυσούλα και Γιώργος – Αντωνία, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.