ΣΠΑΡΤΗ. Γλυκόπικρη γεύση άφησε στα γυναικεία τμήματα του Σπαρτιατικού ΓΣ το Σαββατοκύριακο 31/11-1/12 καθώς ο απολογισμός ήταν σε δύο κομβικής σημασίας παιχνίδια μία νίκη και μία ήττα.

Πρωτάθλημα νεανίδων Κ-20: ΝΟΚ Ποσειδών Καλαμάτας – Σπαρτιατικός ΓΣ 3-1

Το Σάββατο 31/11/2019 η ομάδα μας των νεανίδων έπαιζε το πιο σημαντικό παιχνίδι πρόκρισης εκτός έδρας στο κλειστό γυμναστήριο της παραλίας στην Καλαμάτα. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 όμως εξαιτίας καθυστερήσεων των προηγούμενων αγώνων των Μεσσηνιακών ομάδων ξεκίνησε στις 22.30 και κράτησε 2 ώρες με αποτέλεσμα οι νεαρές μας αθλήτριες να επιστρέψουν πολύ αργά τη νύχτα. Συνθήκες αντίξοες οι οποίες πρέπει να προσεχθούν από την διοργανώτρια αρχή. Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ένα δραματικό παιχνίδι δυστυχώς η ομάδα μας λύγισε με 3-1 (25-20,25-20,11-25,25-20), δεν κατάφερε να πάρει ακόμα έναν πολυπόθητο βαθμό με αποτέλεσμα στην ισοβαθμία για μερικούς πόντους να μείνει εκτός της φάσης των 8 καλύτερων ομάδων της ΕΣΠΕΠ.

Σπαρτιατικός ΓΣ (Προπονητής: Κωνσταντόπουλος Μ.)
Σύνθεση: Αναστασίου Β, Βλαχοκωνσταντή Μ, Κάκκα Σ, Κανελλίδη Γ, Καπετανέα Ε, Παπασπυριδάκου Α, Πετράκου Λ, Πλειώτα Β, Πλειώτα Μ, Ρηγάκου Κ, Σπυριδάκου Δ, Στρατή Κ, Τσεμπελή Αθ, Φουντούκη Ε.

Πρωτάθλημα Β΄ εθνικής γυναικών ERREA sports by spot team: Σπαρτιατικός ΓΣ- ΑΟ Αλκυών 3-0

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 1/12 οι νεαρές μας αθλήτριες για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Errea Sports by spot team, αντιμετώπισαν εντός έδρας την ομάδα του ΑΟ Αλκυών από το Ναύπλιο, με ουσιαστικά μόνη προσθήκη αυτή της αρχηγού Καπετάνιου Ε.
Τα κορίτσια μας κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι για την φετινή σεζόν, να υπερνικήσουν κούραση και άγχος, έχοντας περίσσιο ψυχικό σθένος και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να πάρουν το ‘’καθαρό’’ τρίποντο, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, στο φετινό πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Ναυπλίου που έχουν τους ίδιους στόχους με 3-0 (25-21,25-20,25-18).

Σπαρτιατικός ΓΣ (Προπονητής: Κωνσταντόπουλος Μ., Βοηθός: Σταυρόπουλος Κ.)
Σύνθεση: Αναστασίου Β, Βλαχοκωνσταντή Μ, Κάκκα Σ, Κανελλίδη Γ, Καπετανέα Ε, Καπετάνιου Ε, Παπασπυριδάκου Α, Πετράκου Λ, Πλειώτα Β, Πλειώτα Μ, Ρηγάκου Κ, Στρατή Κ, Τσεμπελή Αθ, Φουντούκη Ε