ΑΡΚΑΔΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τρόπαιων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 18.10.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 3.12.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 3.12.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 3.12.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στις 2.12.2019 το απόγευμα, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθησαν, στις 3.12.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Ηλείας, για προώθηση παράνομων μεταναστών.


ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 3.12.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -6,4- γραμμαρίων, σε υγρή και στερεή μορφή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αρκαδίας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 2.12.2019 το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις 3.12.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 74χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 3.12.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, στις 3.12.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 23χρονος και 27χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,8 γραμμάρια κάνναβης και -26- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΓΥΘΕΙΟ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικία και οχήματα, που είχαν γίνει την 22.8.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 36χρονου και 45χρονης, για κλοπή, ενώ αυτές περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς του.


ΠΥΛΟΣ. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε στις 2.12.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου - Νέστορος Μεσσηνίας, όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας, με την απειλή όπλων και πυροβολώντας εντός και εκτός του καταστήματος, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, αφαίρεσαν χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.