ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Τυχεροί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη να κάνουν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση πετυχαίνοντας 4 γκολ επί της 4ης ομάδας της βαθμολογίας του 7ου ομίλου Ένωσης Ερμιονίδας.

Μια νίκη που πιστοποιεί την αγωνιστική άνοδο του Αστέρα Βλαχιώτη και σκορπίζει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του. Ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο είναι και η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση – Ένωση Ερμιονίδας – της κατηγορίας με 21 γκολ – είχε κερδίσει εντός έδρας 7-0 την Θύελλα Πατρών στις 10 Νοεμβρίου.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων μπήκαν επιθετικά πιέζοντας τους αντιπάλους και δημιουργώντας δύο καλές στιγμές στο 1ο και 5ο λεπτό με Μπριλάκη και Δωματά.

Παρά την άτυχη στιγμή του 20ου λεπτού με τον τραυματισμό του Νικλητσιώτη ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Πούτση οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και μέσα σε ένα εκπληκτικό δίλεπτο 29′-30′ πέτυχαν δυο γκολ με εντυπωσιακή ενέργεια του Λάκωνα Παπούλη ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Αμέσως με την σέντρα, οι παίκτες του Αστέρα πήραν την κατοχή και με τον Παλιάτσο έκαναν το 2-0.

Ο Μπριλάκης με κεφαλιά μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Αναστάσοπουλου έκανε το 3-0 στο 36ο λεπτό και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λάκωνας Κουρτέσης στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Mε αυτή τη νίκη ο Αστέρας παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας του 7ου ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από το Ναύπλιο το οποίο κέρδισε εντός έδρας 2-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Την επόμενη αγωνιστική – 12η – ο Αστέρας Βλαχιώτη ταξιδεύει στο Πύργο για να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Κούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο isports.gr: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την σημερινή νίκη και την αποτελεσματικότητα που είχαμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης».