ΠΑΤΡΑ. Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία εμφάνιζαν μέτρο «άρνησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN» και τα οποία είχαν ανακληθεί από τις αρμόδιες αρχές έκδοσης τους.
Ο 32χρονος ως οδηγός του ανωτέρω οχήματος επίσης, κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς και ακυρωμένη άδεια κυκλοφορίας του Ι.Χ.Ε. οχήματος.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω έγγραφα.

Επίσης σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, ενώ ο 23χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.