Το «ευχαριστώ» του Τάκη Κούρου29-11-2019 08:56   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σπαρτιάτης οπερατέρ / φωτορεπόρτερ Τάκης Κούρος απευθύνει ευχαριστήριο μετα την σοβαρή περιπέτεια του από ατύχημα εν ώρα εργασίας:
«Θερμές ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω σε όλους και όλες που στάθηκαν δίπλα μου και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους δίνοντάς μου θάρρος να ανταπεξέλθω τις δύσκολες πρώτες ώρες   μετά  το ατύχημα που είχα  εν ώρα εργασίας μου στις 17/11/2019 και συγκεκριμένα τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και όλους τους πατέρες της τοπικής Εκκλησίας για τις προσευχές τους, τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Σωτήρη Σωτηριανάκο, τον ιατρό - ορθοπεδικό κ. Κώστα Βλάχο, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικός κλινικής. Επίσης, τον ιατρό Νεοκλή Κρητικό και βουλευτή Λακωνίας , τον ιατρό-αναισθησιολόγο και πρώην δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, την Ομάδα Διάσωσης «Ετοιμοκλής», τα μέλη της οποίας μου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μετά το ατύχημα. Επιπλέον, το πλήθος εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων και τους συναδέλφους μου από τα ΜΜΕ του νομού για τις ευχές τους, αλλά και όλους τους φίλους και φίλες, γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά, ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν τη συμπαράστασή τους απέναντί μου.

Τέλος τον πρόεδρο Θανάση Λυκούση και τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Σπάρτης (ΑΜΟΣ) για το ενδιαφέρον που έδειξαν μετά το ατύχημα».

Απο καρδιάς
Τάκης Κούρος

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ