Σπαρτιατικός ΓΣ- ΑΠΟΔΒΚ Αίολος 3-0 (25-12,25-17,25-18)

ΣΠΑΡΤΗ. Εύκολη αποδείχτηκε η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής για την ανδρική ομάδα του Σπαρτιτικού με αντίπαλο την ομάδα του Άστρους στον εντός έδρας αγώνα το Σάββατο 23/11. Με όπλα την καλή τακτική στο σερβίς, τη σταθερή υποδοχή και την αποτελεσματική επίθεση η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την υλοποίηση των στόχων της, που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει και τη φετινή χρονιά στην κατηγορία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Ρηγάκος Γιάννης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του από τουλάχιστον ένα σετ.

Σύνθεση: Σταυρόπουλος Κ, Κυριακάκος Η, Ρηγάκος Γ, Καραγιαννάκος Β, Τάτσης Χρ, Αποστολάκος Π, Καινούριος Γ, Ρηγάκος Δ, Κονίδης Κ, Μπακατσέλος Π, Κονίδης Β.

Ο Σπαρτιατικός ευχαριστεί τους χορηγούς, τις τοπικές επιχειρήσεις, που στηρίζουν το τμήμα του βόλλευ στην φετινή πολύ απαιτητική χρονιά:
Αββαείο Brewery, Αγροάξων, Brazcanco Coffee, Bourounis Bebe, Hot n’ Ice Cafe, Ημίχρονο Σπορ, Κοντογιάννος Auto, Koumari - Sgoupakou language school, Λακωνική Μεταφορική, Λέσχη Σύμμετρον Cafe Bistro, Lumen.gr -φωτισμός, Μυστράς Inn, Νιάρχος σχολή οδηγών, Πάλλη Beauty Spa, Plexiart Shop, Ταϋγετος Μεταφορική, Τσικάκης - Γιαννόπουλος ΑΕ & ΒΕ, Work Out Gym.